Wrap met een Caesar salade
Description
2
Een lekkere lunch of avondmaal op warme dagen. Reken ongeveer 2 wraps per persoon.
De wrap moet je uiteraard opvouwen. Maar voor de foto heb ik hem even laten open liggen.
Ingredients
Tortillavellen (st) | 4 |
Kipfilet (st) | 1 |
Eieren, hardgekookt, in partjes (st) | 2 |
Icebergsla, fijngesneden (bladeren) (st) | 4 |
Kerstomaatjes, plakjes (st) | 8 |
Pijnboompitjes, geroosterd (el) | 2 |
Parmezaan, geraspt (el) | 4 |
Preischeuten | |
Mayonaise (el) | 1 |
Griekse yoghurt (el) | 2 |
Mosterd (thl) | 1 |
Citroensap | |
Kippenbouillon (blokje) | 1 |
Tijm (thl) | 2 |
Laurierblaadje (st) | 1 |
Tabasco | |
Peper, zout |
Instructions
Dressing
- Meng de mayonaise, de mosterd en de yoghurt door elkaar.
- Voeg citroensap en tabasco naar smaak toe.
- Kruid af met peper en zout.
Kipfilet
- Breng een liter water met het bouillonblokje aan de kook.
- Voeg de tijm en het laurierblaadje toe.
- Leg de kippenfilet er in.
- Laat de kip zachtjes garen.
- Haal de gare kip uit de bouillon. Pluk het vlees met twee vorken uit elkaar.
Wraps
- Verwarm de wraps volgens receptuur op.
Wrap samenstellen
- Leg verdeeld over de wrap achtereenvolgens: fijngesneden sla, kip, tomaatjes, eipartjes, preischeuten, geroosterde pijnboompitjes en geraspte Parmezaan.
- Druppel er naar eigen smaak wat dressing over.
- Rol de wrap deskundig op.