Wrap met een Caesar salade

, , , ,
Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares icon

Wrap met een Caesar salade


  • Author: Annelies

Description

2

Een lekkere lunch of avondmaal op warme dagen. Reken ongeveer 2 wraps per persoon.

De wrap moet je uiteraard opvouwen. Maar voor de foto heb ik hem even laten open liggen.


Ingredients

Tortillavellen (st) 4
Kipfilet (st) 1
Eieren, hardgekookt, in partjes (st) 2
Icebergsla, fijngesneden (bladeren) (st) 4
Kerstomaatjes, plakjes (st) 8
Pijnboompitjes, geroosterd (el) 2
Parmezaan, geraspt (el) 4
Preischeuten  
Mayonaise (el) 1
Griekse yoghurt (el) 2
Mosterd (thl) 1
Citroensap  
Kippenbouillon (blokje) 1
Tijm (thl) 2
Laurierblaadje (st) 1
Tabasco  
Peper, zout  

Instructions

Dressing

  • Meng de mayonaise, de mosterd en de yoghurt door elkaar.
  • Voeg citroensap en tabasco naar smaak toe.
  • Kruid af met peper en zout.

Kipfilet

  • Breng een liter water met het bouillonblokje aan de kook.
  • Voeg de tijm en het laurierblaadje toe.
  • Leg de kippenfilet er in.
  • Laat de kip zachtjes garen.
  • Haal de gare kip uit de bouillon. Pluk het vlees met twee vorken uit elkaar.

Wraps

  • Verwarm de wraps volgens receptuur op.

Wrap samenstellen

  • Leg verdeeld over de wrap achtereenvolgens: fijngesneden sla, kip, tomaatjes, eipartjes, preischeuten, geroosterde pijnboompitjes en geraspte Parmezaan.
  • Druppel er naar eigen smaak wat dressing over.
  • Rol de wrap deskundig op.

 

Vaardigheden

Gepubliceerd op

27 juni 2020