Spinazie-gnocchi met ham en ei

, , , ,
Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares icon

Spinazie-gnocchi met ham en ei


  • Author: Annelies

Description

2


Scale

Ingredients

Knoflook, geperst (t) 2
Ui, gesnipperd (st) 1
Spinazie a la crème (diepvries, ontdooid) (g) 450
Gnocchi (g) 400
Parmezaanse kaas, gerasp (g) 30
Italiaanse ham (plakjes) 4
Kerstomaatjes, gehalveerd (st) 6
Olijfolie  
Ei 2
Boter  
Peper, zout  

Instructions

Ei

  • Kook de eieren in 5 à 6 min. halfzacht. Houd warm.

 Gnocchi

  • Bak de gnocchi in een koekenpan in olie goudbruin.

Groenten

  • Kruid de gehalveerde kerstomaatjes met peper en zout.
  • Fruit de ui en de knoflook in de boter. Voeg de kerstomaatjes toe en bak even mee. Voeg de ontdooide spinazie toe. Warm door.
  • Roer er vervolgens 2 el Parmezaanse kaas doorheen. Breng op smaak met peper en zout.

 Afwerking

  • Snij de eieren overlangs in de helft.
  • Verdeel de gnocchi en de spinazie over twee borden en serveer met de eieren, de ham en rest van de Parmezaanse kaas.

 

Vaardigheden

Gepubliceerd op

17 maart 2020