Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares icon

Prosciutto met meloen


  • Author: Annelies

Description

4 à 6


Ingredients

Balsamicoazijn
Prosciutto (g) 250
Citroen (st) 1
Meloen Cavaillon, in blokjes (st) 1
Meloen Gallica, in blokjes (st) 1
Basilicum Enkele blaadjes

Instructions

Voorbereiding

  • Hou het sap dat uit de meloenen komt bij het versnijden bij. Doe het sap over de blokjes meloen, of bewaar apart in de ijskast.
  • Koel de blokjes meloen in de ijskast.

Afwerking

  • Leg per persoon een 2-tal plakjes prosciutto op een schotel.
  • Leg de meloen in het bord. Druppel er wat meloensap over.
  • Sprenkel er balsamicoazijn over.
  • Garneer met de basilicumblaadjes
  • Serveer onmiddellijk
Vaardigheden

Gepubliceerd op

19 maart 2020