Pasta met kalkoen-champignonsaus
Description
2
Scale
Ingredients
Pasta (g) | 125 |
Kippenbouillonblokje (st) | 0.5 |
Spekreepjes (g) | 50 |
Boschampignons, in plakjes (g) | 250 |
Kalkoenlapje, in reepjes (g) | 250 |
Look, gesnipperd (t) | 2 |
Truffeltapenade (el) | 1 |
Zachte geitenkaas (el) | 2 |
Toastbrood (sneetje)/st | 2 |
Room (ml) | 200 |
Olijfolie | |
Peper, zout |
Instructions
Pasta
- Kook de pasta in water samen met het bouillonblokje gaar volgens receptuur. Giet af.
Kalkoenreepjes
- Kruid de kalkoenreepjes met peper en zout.
- Bak de kalkoenreepjes in wat olie goudbruin en gaar. Zet apart.
Champignonsaus
- Bak de spekreepjes in wat olijfolie.
- Voeg vervolgens de champignons toe en bak ze op een hoog vuur aan. Voeg eventueel olijfolie toe.
- Zet het vuur lager. Doe de knoflook er bij en fruit even aan.
- Voeg hierna de kalkoenreepjes toe. Roer goed om.
- Doe de room, de truffeltapenade en de geitenkaas bij het mengsel. Roer goed door. Laat de saus inkoken.
Soldaatjes
- Verwijder de korstjes van het brood. Snij de boterham in reepjes.
- Doe olie in de pan. Bak de broodreepjes aan beide kanten goudbruin op een matig vuur.
Serveren
- Schep de pasta in een diep bord. Schep er een goede lepel saus op. Leg er de soldaatjes bij.