Kastanjesoep met hazelnoot

, , , , ,
Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares icon

Kastanjesoep met hazelnoot


  • Author: Annelies

Description

4


Scale

Ingredients

Bouillon van 1 kippenbouillon en 1 paddestoelenbouillon (ml) 700
Tijm (takje) 4
Prei, in ringen (g) 75
Wortel, in blokjes (g) 75
Knolselder, in blokjes (g) 150
Kastanjes, voorgekookt en gepeld (g) 250
Hazelnoten, geroosterd, fijngehakt (el) 2
Olijfolie
Peper, zout

Instructions

  • Stoof de groenten en de tijm in de olie aan.
  • Voeg de gekookte kastanjes toe en overgiet met de bouillon.
  • Breng de soep aan de kook. Zet het vuur lager. Laat een 20-tal min. zachtjes koken of tot de groenten gaar zijn.
  • Pureer de soep. Breng op smaak met peper en zout.
  • Schep de soep uit. Garneer met de hazelnootjes.
Vaardigheden

Gepubliceerd op

18 maart 2020