Kastanjesoep met hazelnoot
Description
4
Scale
Ingredients
| Bouillon van 1 kippenbouillon en 1 paddestoelenbouillon (ml) | 700 |
| Tijm (takje) | 4 |
| Prei, in ringen (g) | 75 |
| Wortel, in blokjes (g) | 75 |
| Knolselder, in blokjes (g) | 150 |
| Kastanjes, voorgekookt en gepeld (g) | 250 |
| Hazelnoten, geroosterd, fijngehakt (el) | 2 |
| Olijfolie | |
| Peper, zout |
Instructions
- Stoof de groenten en de tijm in de olie aan.
- Voeg de gekookte kastanjes toe en overgiet met de bouillon.
- Breng de soep aan de kook. Zet het vuur lager. Laat een 20-tal min. zachtjes koken of tot de groenten gaar zijn.
- Pureer de soep. Breng op smaak met peper en zout.
- Schep de soep uit. Garneer met de hazelnootjes.