Courgettesoep met mascarpone en groene pesto

, , , , , , , ,
Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares icon

Courgettesoep met mascarpone en groene pesto


  • Author: Annelies

Description

4


Scale

Ingredients

Mascarpone (g) 80
Kippenbouillon (L) 1
Groene pesto (el) 2
Ui, fijngesnipperd (st) 1
Courgette, in blokjes (st) 3
Basilicum, fijngesneden (blaadje) 6
Olijfolie
Peper, zout

Instructions

  • Stoof de ui en de knoflook in wat olijfolie aan.
  • Voeg de courgette toe. Laat even meestoven.
  • Overgiet met de kippenbouillon. Breng terug aan de kook. Zet het vuur lager. Laat een 20-tal min. sudderen.
  • Voeg de mascarpone toe.
  • Mix de soep.
  • Roer de pesto er onder.
  • Kruid af met peper en zout.

Afwerking

  • Garneer met de basilicum
Vaardigheden

Gepubliceerd op

18 maart 2020