Bruine bonen met Italiaanse flair

, , , ,
Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares icon

Bruine bonen met Italiaanse flair


  • Author: Annelies

Description

2


Scale

Ingredients

Tomaat, in blokjes (st) 1
Ui, fijngesnipperd (st) 1
Bruine bonen, uitgelekt gewicht (g) 200
Milde, opgelegde pepers (st) 4
Spaanse peper, fijngesneden, zonder zaad (st) 1/2
Knoflook , fijngesnipperd (t) 2
Pasta (g) 200
Gerookt spek, blokjes (g) 150
Tijm, takje (st) 1
Oregano (thl) 1
Olijfolie  
Witte balsamico  
Peper, zout  

Instructions

Bruine bonen

  • Stoof het spek in wat olie. Voeg ui en knoflook toe en fruit aan.
  • Voeg de opgelegde paprika, de tomatenblokjes, de takjes tijm en oregano toe. Laat zachtjes garen.
  • Doe de bruine bonen op het einde erbij. Ze moeten enkel opwarmen.
  • Verwijder de takjes tijm. Kruid af met peper, zout en oregano.

Pasta

  • Bereid de pasta volgens receptuur.

Slaatje

  • Werk de sla af met wat peper, zout, balsamico en olijfolie.

 

 

Vaardigheden

Gepubliceerd op

17 maart 2020