Bruine bonen met Italiaanse flair
Description
2
Scale
Ingredients
Tomaat, in blokjes (st) | 1 |
Ui, fijngesnipperd (st) | 1 |
Bruine bonen, uitgelekt gewicht (g) | 200 |
Milde, opgelegde pepers (st) | 4 |
Spaanse peper, fijngesneden, zonder zaad (st) | 1/2 |
Knoflook , fijngesnipperd (t) | 2 |
Pasta (g) | 200 |
Gerookt spek, blokjes (g) | 150 |
Tijm, takje (st) | 1 |
Oregano (thl) | 1 |
Olijfolie | |
Witte balsamico | |
Peper, zout |
Instructions
Bruine bonen
- Stoof het spek in wat olie. Voeg ui en knoflook toe en fruit aan.
- Voeg de opgelegde paprika, de tomatenblokjes, de takjes tijm en oregano toe. Laat zachtjes garen.
- Doe de bruine bonen op het einde erbij. Ze moeten enkel opwarmen.
- Verwijder de takjes tijm. Kruid af met peper, zout en oregano.
Pasta
- Bereid de pasta volgens receptuur.
Slaatje
- Werk de sla af met wat peper, zout, balsamico en olijfolie.